ČESKÉNOVINKY1.EU: Reakce některých zástupců dlužnických organizací, jimiž se snaží zpochybnit relevanci daného průzkumu

Zaznamenali jsme vyjádření některých zástupců dlužnických organizací, jimiž se snaží zpochybnit relevanci daného průzkumu, který prováděla agentura Stem/Mark.

Prezident asociace Pavel Staněk k těmto tvrzením uvádí:
Musíme se důrazně ohradit proti tvrzením zástupců dlužnických organizací ohledně průzkumu veřejného mínění, který pro asociaci realizovala agentura Stem/Mark. V rámci naší poradenské činnosti se na nás obrací velké množství lidí, kteří se ocitli v pozici věřitele a kteří mají problém domoct se svého práva. Stejně tak jsme v kontaktu a sdílíme zkušenosti s řadou dalších organizací i lidí z terénu. Z našich poznatků vyplývá, že velká část občanů nepodporuje prodlužnické zákony a opatření, která stát za vehementní podpory zmíněných dlužnických organizací v posledních letech zavádí, a která právě i věřitele z řad běžných občanů a podnikatelů velmi poškozují. Tyto poznatky jsme si chtěli ověřit u veřejnosti.

Celý článek naleznete ZDE.