ČEŠI
V PRÁVU

Česká asociace věřitelů provozuje od roku 2019 vlastní informačně-poradenský portál Češi v právu. Jeho záměrem je poskytnout veřejnosti ucelený obraz dluhové situace a vymahatelnosti práva v České republice, zasadit ho do skutečných souvislostí a doplnit aktuální debatu o postřehy a problémy malých i větších věřitelů, kteří v ní byli doposud spíše opomíjeni.

Na portálu naleznete základní přehledná data o dluzích v Česku, informace o aktuálním dění a nejnovějších změnách, příběhy věřitelů, rozhovory s předními odborníky, zajímavé komentáře či analýzy. Kromě toho portál nabízí i řadu praktických tipů a online poradnu pro věřitele i dlužníky, na kterou je možné se obracet s individuálními dotazy.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 days ago

Češi v právu

👩‍🏫 Pokud dlužník neplní své závazky a domluva s ním není možná, nezbývá vám nic jiného, než bránit se podáním žaloby k soudu. V rámci našeho kresleného seriálu STRUČNĚ A JASNĚ vám přinášíme návod, jak na to. ⚖️ 🙂