ČEŠI
V PRÁVU

Česká asociace věřitelů provozuje od roku 2019 vlastní informačně-poradenský portál Češi v právu. Jeho záměrem je poskytnout veřejnosti ucelený obraz dluhové situace a vymahatelnosti práva v České republice, zasadit ho do skutečných souvislostí a doplnit aktuální debatu o postřehy a problémy malých i větších věřitelů, kteří v ní byli doposud spíše opomíjeni.

Na portálu naleznete základní přehledná data o dluzích v Česku, informace o aktuálním dění a nejnovějších změnách, příběhy věřitelů, rozhovory s předními odborníky, zajímavé komentáře či analýzy. Kromě toho portál nabízí i řadu praktických tipů a online poradnu pro věřitele i dlužníky, na kterou je možné se obracet s individuálními dotazy.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException